Klub og Erhverv

I vores Klub og Erhverv afdeling betjener vi sportsklubber med klubtøj og erhvervsfirmaer med profilbeklædning. Vi udfører trykopgaver fra eget trykkeri og vi har også mulighed for at levere med broderi.

 

Lad dig inspirere i vores kataloger herunder:

Klub og Erhverv kataloget er et katalog som byder på alt indenfor sportsudstyr og -tilbehør til klubber og virksomheder. Her kan du finde bl.a. spilletøj, fritids- og løbetøj, sportstilbehør, præmier og pokaler. Kontakt os endelig hvis du har fundet inspiration i kataloget, så står vi til rådighed.

Link til Klub og Erhverv kataloget: Sportigan Klub & Erhverv 2022

 

Gavekataloget er et katalog fyldt med inspiration og gode idéer til hvordan du kan profilere din virksomhed eller forkæle dine kunder, eller medarbejdere på en anderledes måde. I dette katalog viser vi et lille udvalg af gaveidéer – alt sammen kvalitetsprodukter fra førende mærkevareleverandører. Vi er klar til at levere en professionel løsning til dig og din virksomhed. Ingen opgave er for stor og ingen er for lille. Se kataloget igennem, lad dig inspirere og kontakt os hvis du har andre ønsker – der er et hav af muligheder.

Link til Gavekataloget: Gavekatalog 2022-2023

 

Har du andre ønsker eller spørgsmål så kontakt os på mail: sh-sport@sh-sport.dk eller telefon: 74 74 46 40